Social

#terasa #centru vechi #program

Noi reguli de functionare a teraselor din Centrul Vechi

Primarul Sorin Oprescu a emis noi reglementari in ceea ce priveste functionarea teraselor din Centrul Vechi. Muzica si spectacolele live se vor putea desfasura pana la ora 22.00, iar organizarea nuntilor si a botezurilor este interzisa.

Conform Dispozitiei nr. 194 privind stabilirea normelor de organizare si functionare a teraselor sezoniere in perimetrul Centrului Istoric Bucuresti, emisa, luni, de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, terasele sezoniere din Centrul Istoric pot functiona pe domeniul public sau privat pe o perioada de timp determinata, cuprinsa in intervalul 15 martie - 15 noiembrie al fiecarui an.

De asemenea, terasele pot fi amplasate doar in locurile pentru care se obtine aviz, iar spatiul alocat terasei nu va putea depasi lungimea fatadei localului.

In ceea ce priveste mobilerul, acesta trebuie sa fie din lemn sau din rachita si sa fie compus din piese identice. Telvizoarele, video-proiectoarele sau standurile de prezentare a produselor sunt interzise in spatiul alocat teraselor.

Organizarea nuntilor si a botezurilor este de asemenea interzisa, iar muzica si spectacolele live ce au loc pe terase trebuie sa se incheie la ora 22.00.

Sursa foto: www.zf.ro
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.