Social

#pasapoarte # eliberarea pasapoartelor #ghisee pasapoarte

Noi puncte de lucru pentru eliberarea pasapoartelor

In Bucuresti au fost deschise inca trei puncte de lucru pentru eliberarea pasapoartelor, respectiv in Sectoarele 2, 3 si 4. La inceputul lunii iulie au mai fost inaugurate doua astfel de birouri in celelalte trei sectoare ale Capitalei, a anuntat prefectura Municipiului Bucuresti.

Noile sedii pentru eliberarea pasapoartelor se gasesc pe Strada Olari nr. 19 pentru Sectorul 2, pe Strada Lucretiu Patrascanu nr. 3-5 in Sectorul 3 si pe Strada Straduintei nr. 1 in Sectorul 4.

In cadrul acestor puncte de lucru se vor primi cereri de eliberare a pasapoartelor simple, electronice pentru cetatenii romani, atat pentru realizarea primului pasaport, cat si pentru inlocuirea celui expirat.

Astfel, la punctul de lucru de pe Strada Lucretiu Patrascanu nr. 3-5 au fost deschise doua ghisee pentru primirea cererilor de eliberare a pasapoartelor, cat si de eliberare a acestora, iar la sediile din Strada Olari nr. 19 si Straduintei nr. 1 a fost deschis doar cate un singur ghiseu.

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea