Social

#avion disparut # Boeing 777 #malaysia #disparitie avion

Noi detalii surprinzatoare despre avionul disparut din Malaysia

Autoritatile din Malaysia sunt in stare de alerta. Ultimele cercetari au aratat ca zborul MH370, cu 239 de persoane la bord, a fost deturnat si si-a modificat traseul in mod deliberat. Potrivit anchetatorilor, avionul si-a continuat zborul timp de sapte ore dupa ce turnul de control a pierdut legatura cu membrii echipajului.

Un satelit a identificat avionul, in urma cu noua zile, de-a lungul unui arc de nord din Thailanda pana in Asia Centrala si de-a lungului unui arc de sud, din Indonezia spre sudul Oceanului Indian, potrivit realitatea.net.

Anchetatorii verifica in acest moment toate persoanele aflate la bordul avionului. Au fost facute investigatii chiar si la cei doi piloti. Cercetatorii spun ca aparatura putea fi deconectata de catre orice persoana care avea un minim de cunostinte despre pilotaj.

"Deconectarea a putut sa fie efectuata de catre echipaj sau un pasager care a luat trei-patru ore de pilotare", a declarat premierul malaysian Najib Razak. Totusi, sistemul ACARS, cu care este dotat Boeingul 777, este mult mai dificil de utilizat si, potrivit expertilor, "necesita sa ai o cunoastere excelenta a aparatului".

Sursa foto: turism.bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea