Social

#agricultor creta #politist #ciocnire

Noi ciocniri intre agricultorii din Creta si politisti

Noi confruntari au avut loc marti, pentru a doua zi consecutiva la Atena, intre peste o mie de agricultori veniti din creta si fortele de ordine. Autoritatile au folosit pentru a-i dispersa pe protestatari , informeaza AFP, citat de NewsIn.

Incidentele au inceput cand agricultorii, care se pregateau sa iasa din Pireu, pentru a merge sa protesteze in centrul capitalei, au fost incercuiti de fortele de ordine, care i-au fortat sa se retraga inapoi in port.

Ciocniri intre agricultorii veniti luni din cu tractoare la bordul a doua feriboturi se produsesera inca de luni. Mai multe persoane fusesera ranite usor si patru arestate cand agricultorii au incercat sa forteze un baraj al politiei. In cadurl incidentelor, politia a folosit gaze lacrimogene .

Mobilizarea agricultorilor din Creta se inscrie in cadrul manifestatiilor agricole care afecteaza tara de mai bine de doua saptamani. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea