Social

#ninsoare #vant #trafic

Ninsoarea si vantul puternic au ingreunat traficul rutier

Ninsoarea din ultimele 24 de ore a perturbat traficului pe mai multe drumuri nationale si judetene din tara, politia rutiera fiind nevoita sa intoarca din drum, pe anumite tronsoane, autoturismele neechipate corespunzator pentru deplasarile pe timp de iarna.

Un autocar cu copii care mergea spre Pestera Dambovicioara a ramas sambata blocat in zapada , pe DN 73. Copiii au fost dusi la o pensiune din Dambovicioara, iar acum se afla la casele lor.

Porturile Constanta si Midia au fost inchise din cauza vantului puternic. In largul marii, vantul sufla cu peste 80 km/ora. 

Valea Prahovei si Brasovul sunt troienite! Ninge fara oprire de cateva ore, iar problemele in trafic deja au aparut. Zapada s-a asternut pe sosea, iar masinile mai mult stau decat circula. S-au format cozi de cativa kilometri si au avut loc si tamponari.

Ninge in toate statiunile de pe Valea Prahovei. Turistii nu au cum sa se bucure insa prea mult decat atunci cand reusesc sa ajunga la destinatie. Pana acolo au nevoie de nervi tari: au de indurat ore in sir de asteptare in trafic. Au venit si drumarii, dar ninge atat de puternic, incat interventia lor este zadarnica.

Continaurea in Realitatea TV

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea