Social

#ninsori Romania # cod galben ninsori #ninsori #zapada

Ninge in Romania! COD GALBEN de NINSORI in mai multe regiuni ale tarii

Romania a fost lovita de un val polar de aer rece. Acesta a adus ploi, dar si ninsori in unele regiuni ale tarii. ANM a emis o atentionare de cod galben de ninsori pentru mai multe regiuni ale tarii.

Codul galben de ninsori este valabil pana azi la ora 16:00 in judetetele Arges, Prahova si Dambovita, unde vor fi afectate zonele montane inalte de peste 1800 de metri.

In zona montana inalta, la altitudini de peste 1700-1800 m, intensificari ale vantului cu rafale de peste 50-70 km/h, spulberand ninsoarea si determinand scaderea semnificativa a vizibilitatii, se arata in atentionarea ANM.

Un alt cod galben de ninsori a fost emis si pentru judetele Suceava si Neamt, insa acesta este valabil pana la ora 15:00. Si aici sunt vizate zona montane de peste 1800 m.

Vantul va prezenta intensificari care la rafala vor atinge 80-90 de km/h, iar zapada spulberata de vant determina scaderea vizibilitatii, scrie anm.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea