Social

Niculae vrea sa ramana "leu"

Marius Niculae a declarat pentru cotidianul portughez "O Jogo" ca doreste sa ramana la Sporting Lisabona si este dispus sa accepte o reducere a salariului, apreciind ca are o datorie morala fata de gruparea lusitana. "Nu stiu ce va fi in viitor. Mai am un meci amical , apoi voi merge la selectionata Romaniei si dupa aceea vom vedea. Stiu ca Sporting nu are o putere financiara foarte buna si trebuie sa discutam pe aceasta tema. Le-am spus celor de la Sporting cu cat sunt dispus sa accept reducerea salariului, iar acum depinde de ei. Dorinta mea este sa continuu aici, sa castig mai multe trofee. Inca nu mi-am demonstrat valoarea adevarata din cauza accidentarilor", a spus Niculae . "O Jogo" noteaza ca Niculae nu a uitat spijinul primit de-a lungul celor trei sezoane la Sporting atunci cand romanul a avut de suferit din cauza accidentarilor. "Am propuneri de mai mult timp, dar Sporting este pe primul loc. Nu am semnat cu alta echipa din cauza suporterilor si pentru ca Sporting mi-a oferit un sprijin foarte mare. Asadar, nu am semnat cu alt club si vreau sa dau cat mai multe pentru Sporting. Cine are ochi sa vada, sa vada! Am o datorie morala, care conteaza foarte mult pentru mine, independent de bani", a spus Niculae. "Sageata" a discutat si despre finalul sezonului, cand Sporting a pierdut toate competitiile in care era angrenata. "Din nefericire am terminat asa cum am inceput: rau. Cred ca pentru Sporting a fost un an foarte bun in Cupa UEFA, pentru ca nu este usor sa ajungi in finala. In campionat, am ajuns in varf, dar nu am castigat. Sezonul pentru noi s-a decis intr-o saptamana, cu infrangerile in meciurile cu Benfica si TSKA Moscova . Din pacate, asta este, iar acum trebuie sa muncim mai mult si sa castigam la anul. Este momentul sa ne amintim ce a fost bine si sa uitam lucrurile rele. Trebuie sa ramanem cu lucrurile bune", a completat Niculae. Acesta crede ca jucatorilor de la Sporting le-a lipsit prospetimea in acest final de sezon. "Cu Benfica am suferit deoarece am primit un gol pe final. Iar cu TSKA ne-a lipsit prospetimea. Am facut o prima repriza buna, am controlat jocul, dar in a doua parte am fost obositi. Cred ca acesta este motivul pentru care am pierdut", a spus Niculae. Atacantul roman vrea sa contibuie la castigarea unui titlu de catre Sporting. "De cand am venit am spus ca evoluez la o echipa mare, una dintre cele mai bune din Europa si vreau sa castig titluri. Sunt obisnuit sa castig inca de la primul sezon la club. Obligatia jucatorilor este sa faca totul pentru acest lucru", a spus Niculae. "Lui Niculae i-a fost oferita o reducere a salariului cu 75 la suta, dar el vrea sa primeasca macar jumatate din salariul actual. Niculae a motivat acest lucru prin faptul ca nu s-a recuperat in urma accidentarilor suferite si prin faptul ca, in timpul convalescentei, cei de la Sporting nu au fost nevoiti sa recurga la cheltuieli suplimentare pentru el, deoarece acestea erau suportate de asigurare", noteaza "O Jogo".

Niculae a avut un salariu anual de un milion de euro. Clubul i-a propus inca trei ani de contract, cu un venit de 250.000 de euro pe sezon, dar Niculae cere cate 500.000 de euro pentru fiecare sezon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea