Social

Nicoleta Luciu vrea copii cu Brad Pitt

Dupa succesele pictorialelor cu Nicoleta Luciu, revista Playboy le-a oferit fanilor brunetei ceva mai animat: un filmulet sexy in care vedeta Acasa TV isi pune pe tapet atuurile fizice si vorbeste despre silicoanele altor femei, de autografe date pe sani, copii si despre un pictorial cu Mama-Natura.

"Cand eram copil ma simteam ca ratusca cea urata", povesteste Nicoleta. "Lucrurile s-au schimbat cand am castigat premiul Miss Romania in `99. Cred ca am castigat pentru ca eram naturala. Parca restul fetelor concurau pentru premiul "cea mai bine operata", pentru ca peste 50% aveau implanturi cu silicon in sani, buze.

Aveau operatii estetice chiar si la genunchi. Asa ca le venea foarte greu sa creada ca sanii mei sunt naturali. M-au pipait ca sa fie sigure".

MAMICA NICOLETA

Printre planurile de viitor ale Nicoletei se numara si cel de a deveni mama. "Nu ma grabesc, dar imi plac foarte tare copiii. Si cand vreo prietena ramane insarcinata ma ofer imediat sa devin nasa micutului", spune vedeta.

Dar, intrebata carui barbat ar vrea sa-i daruiasca mostenitori , Nicoleta nu l-a ales pe iubitul ei Zsolt, ci pe cunoscutul actor Brad Pitt.

CALUGARITA SEXY

Tot in interviul cu pricina Nicoleta a facut o dezvaluire aproape socanta: dorea sa devina calugarita. "Ma inscrisesem la o fundatie care trimite asistente pe front. Eram sigura ca am vocatie de calugarita ", spune Nicoleta.

Printre scenele foarte sexy in care focoasa actrita isi arata trupul sunt prezentate si declaratii ale celor care o cunosc. Ca de exemplu, art directorul Playboy, care spune ca ea e cel mai bun manechin cu care a lucrat pana acum.

"Nu are nevoie de retusuri pe computer. Nu trebuie sa-i marim, micsoram sau corectam nimic".

AUTOGRAFE PE SANI

Cand isi aduce aminte de inceputurile carierei sale, Nicoleta se gandeste imediat la sprijinul pe care l-a avut din partea mamei, dar si cum i-a ascuns tatalui ei ca a pozat goala in revista pentru barbati .

"Nu i-am spus tatalui meu nimic nici dupa ce revista aparuse pe piata. Mama m-a incurajat de la inceput", povesteste bruneta. Acum este admirata chiar si de femei.

"Am observat ca, dupa concertele cu trupa Laguna, dau mai multe autografe femeilor. Chiar si pe sani. Pe sani mari", spune razand Nicoleta. Cand vreo prietena ramane insarcinata ma ofer sa devin nasa micutului.

DUO CU MAMA-NATURA

Nicoleta a profitat de ocazie pentru a infirma zvonurile, conform carora s-ar fi certat cu Mama-Natura, Roxana Ionescu . "Suntem bune prietene. Mi se pare foarte frumoasa si chiar m-am gandit sa facem un pictorial impreuna. Cred ca ar fi superb", spune vedeta telenovelei " Lacrimi de iubire ".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea