Social

Nicoleta Luciu si-a facut trupa de manechine

Ramasa singura dupa despartirea de fosta sa colega din trupa Laguna, Anca Florea , Nicoleta Luciu parea sortita disparitiei de pe piata muzicala.

Voluptuoasa bruneta nu s-a impacat insa cu aceasta perspectiva cenusie si a venit cu ideea de a-si mai lua cateva ajutoare. Astfel, vedeta le-a invitat alaturi de ea pe scena pe doua manechine, Andreea Ciucur si Andreea Vizir.

dansatoare dupa modelul Blondy

Cele doua colege ale Nicoletei vor indeplini rolul de dansatoare, asigurandu-i vedetei animatia necesara pe scena in turnee. Ideea de a-si lua dansatoare i-a fost data Nicoletei de una dintre cele mai bune prietene ale sale, Andreea Banica.

Dupa divortul de Cristina Rus, blonda a apelat la serviciile a doua dansatoare pentru a nu pierde din succesul de public pe care il avea pana atunci cu Blondy. Respectand intocmai sablonul, Luciu a recrutat la randul ei tot doua blonde, insa de profesie modele, nu dansatoare. Atat Andreea Ciucur, care este sora Almei Ciucur, fosta Miss Romania, cat si Andreea Vizir sunt manechine, insa au acceptat imediat oferta Nicoletei, care la randul ei a fost model inainte de a deveni vedeta de televiziune . (continuarea in Averea )


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea