Social

Nicoleta Luciu l-a sunat pe Dinu Maxer sa o consoleze

Certurile dintre Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo au luat amploare in ultima vreme din cauza geloziei barbatului. Suparata ca omul de afaceri o acuza pe nedrept, Nicoleta nu pierde ocazia sa i se planga fostului sau iubit, Dinu Maxer.

Nicoleta Luciu a fost la un pas de a se desparti de omul de afaceri Zsolt Csergo. Chiar in preajma Sarbatorilor Pascale, Zsolt a facut o criza de gelozie. Suparata, Nicoleta a pus frumusel mana pe telefon si l-a sunat pe fostul sau iubit, Dinu Maxer, sa o consoleze.


Am vorbit cu ea de Paste. I-am spus ca o cred si ca tot ce s-a spus a fost o varza teribila. Dinu Maxer

Nicoleta era foarte suparata ca ei nu au o locuinta in care sa stea impreuna. Vedeta era nevoita ca, atunci cand Zsolt pleaca la Miercurea Ciuc, acolo unde are afaceri si unde este toata familia lui, sa se mute la parintii ei, in Drumul Taberii.

Cu toate ca de multe ori il insotea, existau si momente in care ea nu putea parasi Bucurestiul din cauza filmarilor la telenovela Lacrimi de iubire si atunci prefera sa stea la ai ei, pentru a nu se expune unor barfe deja existente, daca ar ramane singura la Hotel Marriott, acolo unde ea si Zsolt au un apartament inchiriat.

Asadar, satula sa fie tot timpul pe drumuri, Nicoleta a rabufnit si i-a spus iubitului ei ca asa nu se mai poate. Nico i-a dat acestuia un ultimatum si i-a spus ca ori isi inchiriaza o locuinta in care sa stea impreuna, ori ea ramane de tot la parintii ei si, daca vrea, sa vina sa o viziteze acolo.

Sarbatori stricate

Cearta a avut loc la un restaurant din incinta Hotelului Marriott si a fost auzita de clientii localului. Cu toate ca Nicoleta se straduia sa-i reproseze iubitului ei ce o nemultumeste, pe un ton moderat, se pare ca nu a reusit. Zsolt a recunoscut ca a gresit plimband-o de colo-colo, dar ca avea de gand sa-i faca o surpriza cu ocazia Craciunului, mai exact sa se mute in casa noua.

Numai ca farmecul sarbatorilor de iarna si al lui Mos Craciun avea sa-l strice Nicoleta, cu doar doua saptamani inainte, din cauza nemultumirilor ei legate de relatia dintre ea si Zsolt. Asa ca, pentru a o calma, Zsolt a fost nevoit sa-i deconspire surpriza si sa se mute in apartament mai devreme.

«Macar tu sa ma crezi»

Acum se pare ca Zsolt a fost cel care a provocat scandalul, chiar de Paste, cand a facut o criza de gelozie. Potrivit revistei XMagazin, iubitul Nicoletei Luciu i-a cerut socoteala vizavi de declaratiile lui Nutu Camataru , potrivit carora ar fi avut o aventura cu frumoasa bruneta. Tanara a negat vehement asa presupusa relatie cu Nutu, dar Zsolt nu a crezut-o.

Negasind alinare nicaieri, Nicoleta l-a sunat pe fostul sau iubit, Dinu Maxer, sa o consoleze. Acesta este alaturi de ea si afirma ca tot ce s-a scris despre Nicoleta si Nutu este o minciuna sfruntata.

Am vorbit cu ea de Paste. Ea l-a sunat pe tata sa-i ureze sarbatori fericite, eu eram acolo. I-am spus ca o cred si ca tot ce s-a spus a fost o varza teribila. Ea mi-a spus: Macar tu sa ma crezi si, s-a bucurat foarte tare, a spus Dinu Maxer.

Chiar daca este inca suparata pe Zsolt ca nu o crede, Nicoleta nu renunta la aceasta relatie care i-a adus nenumarate avantaje. Ultima surpriza venita din partea iubitului sau a fost un BMW seria 5 .

Necazuri in paradis

Aceasta nu este singura disputa serioasa dintre vedeta Playboy si Zsolt Csergo. In urma cu ceva vreme, cei doi au avut parte de un scandal de proportii, provocat, se pare, chiar de ea. Motivul ar fi ca Zsolt, in ciuda faptului ca nu este un pusti, se teme foarte tare sa se aseze la casa lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea