Social

#nepotul renegat al Regelui Mihai #nicolae #printul harry

Nicolae, comparat cu Printul Harry. Ce scriu strainii despre nepotul renegat al Regelui Mihai

Printul Nicolae a fost laudat de presa britanica, dupa inmormantarea bunicului sau, Regele Mihai I al Romaniei.

Daily Mail a scris ca Nicholas Medforth-Mills (32 de ani) a participat la funeraliile Regelui Mihai, impreuna cu logodnica sa, Alina-Maria Binder, cei doi fiind foarte populari in Romania, titreaza Daily Mail.

Marlene Eilers Koenig, istoric american, a declarat pentru Daily Mail ca „Nicolae a devenit foarte popular. Dar au existat multe semne ca ceilalti membri ai familiei i-au urat popularitatea in randul romanilor”.

Publicatia Metro scrie ca „zeci de mii de romani, alaturi de capetele incoronate ale Europei, i-au adus omagii Regelui Mihai, care a fost inmormantat sambata”. Presa remarca ceremonia funerara impresionanta, care i-a emotionat pana la lacrimi pe cei prezenti, printre care s-au numarat cele cinci fiice ale Regelui Mihai, dar si nepotul sau Nicolae Medforth-Mills, „caruia i-a fost retras titlul pentru ca ar fi avut un copil nerecunoscut”.

Metro scrie ca principele Nicolae a crescut in Marea Britanie pana la varsta de 5 ani si a absolvit cursurile Universitatii din Londra. „Daca familia regala inca ar exista, Nicolae ar fi al treilea in linia de succesiune. In Romania, el este inca foarte apreciat pentru ca traieste printre oameni si arata bine. Unii l-au comparat pe el si pe logodnica lui, Alina-Maria Binder, cu printul Harry si Meghan Markle”, scrie Metro.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea