Social

#contraste #preferinte femei barbati #asteptari femei

Nici sex, nici bani! S-a descoperit ce vor cu adevarat femeile de la barbati!

"Ce vor femeile?" este intrebarea care framanta barbatii de pretutindeni cand vine vorba despre relatii, dragoste, flirt. Desi raspunsul s-a lasat mult-asteptat, cercetatorii au reusit sa descopere adevaratele asteptari pe care femeile le au de la partenerii lor, dar si ce fel de barbati prefera acestea, dupa ce au analizat un milion de cupluri!

Se spune ca opusele de atrag, insa nu si cand vine vorba despre dragoste si relatii de lunga durata, arata descoperirile recente ale cercetatorilor de la site-ul de matrimoniale eHarmony, care au scos la iveala faptul ca femeile prefera barbati cu firi, interese si chiar vicii asemanatoare cu ale lor.

Femeile vor sa se intalneasca cu versiunile masculine ale propriilor persoane, este concluzia cercetatorilor, dupa analizarea a peste un milion de cupluri formate pe un site de matrimoniale.

Concluzia a fost surprinzatoare: femeile nu doresc barbati cu bani sau buni la pat, ci sunt interesate de cei care au caracteristici similare lor: venituri si nivel de educatie asemanatoare, interese culturale comune sau cu care impartasesc aceleasi vicii: tigari, alcool.

Barbatii, pe de alta parte, cred mai mult in cliseul conform caruia contrastele se atrag, iar in urma studiului, s-a descoperit ca sunt mai interesati de femeile diferite de ei.

Sursa foto: Milionkobiet.pl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea