Social

Nice try Mr. Mitrea

In vreme ce dl Basescu sta cuminte si se uita impartial la televizor cum se vad unii cu procurorii, dl Mitrea face pe relaxatul.

Vizibila sau nu, lupta dintre virfurile PSD-ului continua si-n vremuri de rastriste. Si frumusetea fazei e ca, desi mai toti sint chemati pe la DNA, putini sint alesii care au inteles sa foloseasca acest... hai sa-i spunem prilej si pentru o batalie de imagine cu adversarii din propria tabara. Vazindu-l pe colegul Nastase speriat si vai de capul lui, spunind prostii mai mari decit dealurile de la Cornu, dl Mitrea baga la cap si se comporta ca un tip relaxat, constient de nevinovatia sa, recomandindu-se ziaristilor care-l asteapta la iesirea din Parchet ca un amfitrion jovial ce-i invita pe procurori acasa la parintii sai unde usa e tot timpul deschisa. Intr-o seara, la emisiunea Cap si pajura, unde, in paranteza fie spus, conversatia domnilor Hurezeanu si Popescu a fost spectaculoasa prin volutele autoironice, dl Popescu a dezvaluit un detaliu extrem de picant referitor la dl Mitrea. Cica de cind e chemat sa scrie de mina declaratii, fumeaza ca un turc. El, care se lasase de tutun , care se mai implinise un pic la burtica, vorba aia, acum sta si trage fumuri in el ca sa se calmeze si sa faca fata distractiei. Totusi, dincolo de aspectul medical al problemei, atitudinea dlui Mitrea mi se pare o abila tactica mediatica si ea sugereaza ca reactia baronetului PSD la actuala campanie anticoruptie e si o retragere strategica din preajma lui Nastase, acesta fiind lasat cumva sa-si atraga toata antipatia publica prin reactiile haotice de godac incoltit de haitasi. Mi-e teama ca s-ar putea ca bruma de sprijin care i se mai acorda in aceste momente mult iubitului si stimatului domn Nastase sa fie un cadou otravit , bine impachetat in batai incurajatoare pe umar. Oricum, important e ca atunci cind se va decide cine va fi liderul incontestabil al PSD, acesta sa nu se trezeasca sef peste o mortaciune politica imposibil de reanimat prea curind. Cit despre Nastase, acesta e deja istorie. Istorie marunta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea