Social

Nic Serbu: Mutu mai are de dat cu piciorul in minge pana sa ia Atomic TV

Adrian Mutu nu a achizitionat un pachet majoritar la televiziunea Atomic TV , asa cum se vehicula prin presa centrala. Atacantul de la Juventus se afla in negocieri cu omul de afaceri Nic Serbu, pentru 10% din actiunile Noll Media SRL, companie ce detine Atomic TV.

Cei doi au mai multe proiecte impreuna, insa totul este la nivel de discutie. Nic Serbu ne-a marturisit insa ca Adi nu a atins maturitatea de a face afaceri cu mine. Asa cum este in fotbal se comporta si in afaceri.

Zilele trecute se anunta cu mare tam-tam ca Adrian Mutu a preluat pachetul majoritar al postului de televiziune Atomic TV, al carui patron este omul de afaceri Nic Serbu. Se auzise ca Mutu a obtinut 51% si a devenit actionar principal al televiziunii sus amintite.

Un cotidian central anunta saptamana trecuta ca Adrian Mutu a negociat timp de o saptamana preluarea unui pachet majoritar al companiei Noll Media, cea care detine licenta pentru postul Atomic TV, iar Nic Serbu i-a propus fotbalistului de la Juventus preluarea unui pachet de 51% contra sumei de 3 milioane de euro.

In pofida acestor speculatii, am aflat ca Adi Mutu nu a facut nici o achizitie in acest domeniu. Nic Serbu ne-a marturisit ca a purtat cateva discutii cu Mutu, fotbalistul manifestandu-si dorinta de a se asocia cu omul de afaceri in mai multe proiecte. Mutu trebuia sa ia 10% din actiunile de la Atomic.

De fapt discutia a fost pentru acest procent, nicidecum mai mult. Eu vand ori totul, ori nimic, si oricum ar fi vorba de bani multi. Suntem in negocieri pentru mai multe proiecte, dar deocamdata totul este la nivel de discutie.

Din punctul meu de vedere, Mutu nu a atins maturitatea de a face afaceri cu mine. Asa cum este in fotbal, asa se comporta si in afaceri. Mutu trebuie sa mai dea multi ani cu piciorul in minge ca sa poata obtine peste 50% din Atomic, ne-a declarat Nic Serbu.

Afacerea autocarul a cazut

Cu doar o luna in urma, ziarele vuiau despre o posibila afacere pe care atacantul de la Juventus urma sa o faca cu presedintele firmei Gea World, Alessandro Moggi. Conform hotnews.ro, romanul l-a sfatuit pe Moggi sa achizitioneze 500 de autocare pentru a le revinde in Romania.

Publicatia italiana La Stampa a dat publicitatii transcrierile altor conversatii telefonice interceptate in cadrul anchetei privind scandalul din fotbalul italian, printre telefoanele ascultate fiind si cel al lui Alessandro Moggi, cel care a intermediat in ianuarie 2005 transferul lui Adrian Mutu la Juventus.

Din interceptari a rezultat ca Mutu i-a propus lui alessandro moggi sa achizitioneze la un pret avantajos, prin intermediul cunostintelor sale de la o firma italiana, un numar important de autocare (500), pentru a le revinde apoi in Romania, astfel incat sa castige amandoi, scrie La Stampa.

Alessandro Moggi, fiul lui Luciano Moggi, implicat in scandalul privind trucarea meciurilor din campionatul de fotbal italian, s-a aratat interesat de propunerea lui Mutu, mentionand ca doreste sa vorbeasca mai intai cu tatal sau.

Fotbalistii afaceristi

Mutu nu este insa singurul fotbalist care a decis sa investeasca in Romania. Majoritatea colegilor sai de breasla au bagat banii in cate o afacere, alegand sa devina patroni de restaurante sau cluburi. Spre exemplu, Bogdan Mara este co-proprietar al unui club de fite din Capitala, Gica Hagi are unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe litoral, Ionel Danciulescu detine un restaurant, iar Marius Niculae este proprietarul unui salon de tatuaje din Bucuresti.

Sunt multi care si-au indreptat atentia catre domeniul imobiliar, cum este si cazul lui Razvan Lucescu, care duce mai departe afacerea de familie mostenita de la tatal sau, sau de ce nu, spre magazine de imbracaminte.

Un exemplu ar fi Claudiu Niculescu care isi va deschide cat de curand, alaturi de iubita sa, Diana Munteanu, un magazin de haine de fite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea