Social

Nepregatiri pentru Primaria Capitalei

Cea mai mare circumscriptie electorala din Romania, care alege al doilea politician din tara dupa presedintele Romaniei – raportat la numarul necesar de voturi pentru obtinerea functiei –, Bucurestiul nu are candidati la primarie din partea marilor partide. Cu mai putin de o luna inainte de temenul-limita de depunere a candidaturilor, fotoliul de primar de capitala de tara a devenit un borcan cu miere amara.

Marile partide PSD si PD-L au probleme cat ele de mari, in desemnarea alesului. La PDL, o situatie iesita din comun face ca alegerea sa fie considerata una de sacrificiu politic pur, nu una onoranta.

In ciuda unei administratii de forta, care a deschis pentru prima oara dupa 1989 toate fronturile dezvoltarii Bucurestiului inspre devenirea europeana a capitalei, Adriean Videanu nu mai candideaza. Este cea mai grea alegere pe care o face actualul primar general , dupa 3 ani de mandat modernizator de forta, care a facut din Bucuresti un oras cu care locuitorii lui se vor mandri abia peste 5-7 ani.

 

Continuarea in Jurnalul National 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea