Social

#vaccin coronavirus romania #Nelu Tataru # vaccin coronavirus #vaccin

Nelu Tataru: vom avea un vaccin impotriva Covid-19 in primul trimestru al anului viitor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca Romana va beneficia de vaccinul impotriva coronavirusului in primul trimestru al anului viitor. Pana atunci insa, romanii trebuie sa respecte regulile de distantare sociala si sa poarte masca de protectie.

 

„Comisia Europeana are in discutie, in acest moment, in evaluare si contractarea cu 6 firme producatoare. Sunt deja doua care au semnat contractul. Noi suntem acolo, urmeaza ca in primul trimestru al anului viitor sa beneficiem de un prim vaccin si in prima jumatate sa putem sa il si facem la noi in tara.

Aceasta pandemie poate fi trecuta doar cu respectarea unor reguli. Nu putem sa ne imunizam, decat trecand prin boala sau avand un vaccin. Nu stiu daca ne permitem sa trecem prib boala, in acest moment, fortat. Atunci vom aplica acele reguli si masuri care ne-au facut ca pana acum sa gestionam destul de bine aceasta pandemie”, a declarat Tataru la Digi 24, miercuri seara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea