Social

#nelson mandela # moarte nelson mandela #citate Nelson Mandela #cine este nelson mandela

Nelson Mandela: 10 citate care iti vor schimba viata

1. Intotdeauna un lucru pare imposibil inainte de a fi facut. 

2. Sunt in esenta un optimist. Nu stiu daca vine de la natura sau e un lucru cultivat. Parte din a fi optimist vine din faptul ca mereu trebuie sa-ti tii capul indreptat catre soare, si un picior inaintea altuia. Au fost multe momente intunecate cand credinta mea in umanitate a fost pusa la incercare, dar nu m-am putut lasa prada disperarii. Pe acest drum se afla doar infrangerea si moartea. 

3. A fi liber nu inseamna a te elibera de lanturi, ci a trai int-un fel in care respecti si potentezi libertatea celorlati. 

4. Nimeni nu se naste urand o alta persoana din cauza culorii pielii, a trecutului sau a religiei sale. Oamenii trebuie sa invete ura, si daca invata ura, pot fi invatati si sa iubeasca, deoarece dragostea invaluie mai firesc inima omului decat ura

5. Dupa ce ajungi in varful unui deal mare, vezi ca mai ai multe altele de urcat

6. Cea mai mare glorie a vietii nu este de a cadea niciodata, ci de a fi capabil sa te ridici dupa fiecare cazatura. 

7. Nu se aseamana nimic cu sentimentul pe care il ai atunci cand revii intr-un loc care a ramas neschimbat si descoperi felurile in care te-ai schimbat tu. 

8. Daca vrei sa faci pace cu dusmanul tau, trebuie sa lucrezi alaturi de el. Atunci dusmanul iti devine partener

9. Am invatat ca definitia curajului nu este absenta fricii, ci triumful asupra acesteia. Omul curajos nu este cel care nu simte teama, ci cel care isi depaseste fricile. 

10. Educatia este arma cea mai puternica pe care o poti folosi atunci cand vrei sa schimbi lumea. 

Foto: //newsone.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea