Social

Negoita i-a luat locul lui Blaga la Capitala

Liderii democrat-liberali l-au validat ieri in unanimitate pe primarul sectorului 3, Liviu Negoita , sa-l inlocuiasca la sefia filialei Bucuresti pe Vasile Blaga, demisionar dupa ce a pierdut Primaria Capitalei.

Succesor desemnat chiar de Blaga la momentul semnarii demisiei, Negoita a preluat interimatul de la Bucuresti, pana la alegerile interne din toamna, fara prea mult entuziasm, dar silit oarecum de imprejurari, sustin surse din partid.

Potrivit presedintelui PDL, Emil Boc, care l-a propus oficial Biroului Politic National, el a fost „singura si cea mai legitima varianta avuta in vedere“. Tot Boc spunea insa in urma cu o saptamana ca cea mai buna solutie ar fi ca Blaga sa asigure interimatul pe o perioada mai lunga.

Demisie acceptata cu ochii inchisi

Pe de alta parte, in ciuda opozitiei publice la decizia lui Blaga de a demisiona, democrat-liberalii nu au mai schitat ieri niciun fel de gest in incercarea de a-l face sa se razgandeasca. „Blaga va ramane un om cu care Negoita se va consulta “, a mai spus Boc. Aceleasi declaratii de apreciere le-a primit fostul candidat la primarie si de la succesorul sau. „Il apreciez foarte mult, este un om extrem de serios. Cunoaste ca nimeni altul problemele Bucurestiului“, s-a declarat el, potrivit Mediafax, deschis la „colaborare“. (continuarea in Evenimentul Zilei)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea