Social

#messi #impacare #paris

Nebunie la Paris! De dragul seicilor, Messi si sotia sa s-au impacat cu un cuplu celebru de la PSG dupa ce nu si-au vorbit ani de zile

Messi si Icardi au dat-o la pace odata cu transferul fostului fotbalist al Barcelonei la PSG.

Cei doi nu erau in relatii foarte bune din cauza sotiei lui Icardi, celebra Wanda Nera.

Nascuti amandoi la Rosario, in Argentina, Messi si Icardi nu-si vorbeau deloc de cand fostul fotbalist al Interului a luat-o de sotie pe Wanda.

Ea a fost casatorita cu Maxi Lopez, care este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Messi.

Acesta a fost si motivul neconvocarii lui Icardi la nationala Argentinei. Desi a fost golgheter in Italia, la Inter Milano, el a prins doar 8 meciuri in echipa "pumelor", in intreaga cariera.

Conform presei din Argentina, Messi nu l-a vrut deloc la nationala din cauza ca Icardi si-a tradat fostul coleg, Maxi Lopez, si a inceput o poveste de dragoste cu actuala sotie, Wanda.

Gurile rele spun ca fostul capitan al Interului i-ar fi "furat" nevasta lui Maxi Lopez, lucrul care nu l-a incantat deloc pe Messi.

Wanda si Icardi

Foto: Instagram / wanda_icardi

Anii au trecut, spiritele s-au linistit, iar acum, Messi si Icardi s-au impacat imediat dupa ce superstarul a semnat cu PSG.

Icardi chiar i-a scris fostului jucator al Barcelonei un mesaj pe retelele de socializare: "Bun venit la Paris".

Si Antonela, nevasta lui Messi, i-a devenit fan sotiei lui Icardi pe Instagram. Printre cele 668 de persoane pe care le urmareste, Antonella Roccuzzo i-a dat "folow" si Wandei Icardi.

Seicii care conduc PSG au avut si ei un rol decisiv in impacarea lui Messi cu Icardi pentru a detensiona atmosfera la echipa.

Antonela si Messi. Foto: Instagram / antonelaroccuzzo

Venirea lui Messi la PSG il va scoate din echipa pe Icardi, care se vede nevoit sa accepe statul de rezerva la echipa pariziana.

In capitala Frantei, Messi castiga 650 000 de euro pe saptamana, in timp ce Icardi incaseaza 170 000 de euro.

Antonela si Messi. Foto: Instagram / antonelaroccuzzo

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea