Social

#publica #unitate #ncm

NCM de utilitate publica

Ce fac institutiile si institutele care se ocupa de studierea trecutului apropiat? Vadit mai putin decat particularul N.C. Munteanu, care ar trebui declarat institutie de utilitate publica .
 
In cateva luni, de cand a primit noi copii din dosarele de urmarire care au legatura cu el, N.C. Munteanu a dat la iveala, cu probe, doi fosti turnatori ai Securitatii. Cei care ii reproseaza jurnalistului ca s-ar ocupa de fosile sau ca - vezi cazul Emanuel Valeriu - ar dezvalui „secrete cunoscute de toata lumea” ignora deosebirea uriasa dintre ce se spune si ce se dovedeste. Despre Valeriu se zicea ca ar fi fost informator, dar despre cati altii din generatia sa ori mai tineri nu circula „certitudini” de acest soi? In situatia asta e si criticul Eugen Atanasiu, care facea parte din folclorul de specialitate in TVR.

Omul putea ridica linistit din umeri : calomnii! Si n-ar fi de mirare, daca la televiziunea unde are o emisiune de ci-nema, Eugen Atanasiu va sustine in continuare acelasi lucru, folosind metoda Stolnici, oricum insa cu mai putin aplomb.

 

Continuarea in Cotidianul


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea