Social

#nati meir #steaua #preluare

Nati Meir sustine ca un afacerist va cumpara Steaua cu 40 ml Euro

Dupa multe oferte de cumpare pentru Rapid si Steaua, Nati Meir a gasit un alt euro .

Shon Mekyten este presedintele unei companii multinationale , Steel Frame Housing, ce desfasoara activitati in Europa si Statele Unite. Nati este sigur de interesul omului de afaceri evreu in achizitionarea clubului bucurestean.

"A vrut sa ia Maccabi Telaviv si Levski Sofia, iar acum a venit in Romania sa faca afaceri cu mine si dupa ce am stat de vorba cu el mi-a spus ca il intereseaza foarte mult sa cumpere o echipa. L-am intrebat cat e dispus sa dea pe Steaua si mi-a spus ca vrea sa dea 30- 40 de milioane de euro", a detaliat Nati Meir la Telesport.

Victor Becali , varul lui Gigi Becali, nu crede ca afacerea va fi posibila. "Nati Meir a gasit investitori pentru toata Romania. Ba cumpara Rapidul, ba pe Mazilu, ba pe altul. Eu nu il cred, el cumpara toata tara. Toata lumea cumpara Steaua... Nu am nimic cu el, dar nu il cred. Daca Gigi , inseamna ca oferta nu e buna" a afirmat Victor Becali pentru sport.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea