Social

#inselare #infractiune #arestare #nati meir

Nati Meir, insistent si ingenios in comiterea infractiunilor

Nati Meir a fost arestat preventiv pentru ca a dat dovada de ingeniozitate si staruinta infractionala in inselarea mai multor persoane, carora le-a castigat prietenia in timp. In motivarea deciziei de arestare preventiva magistratii au invocat si lipsa de respect si cinismul de care fostul candidat la alegerile prezidentiale a dat dovada in actiunile sale.

Judecatorii Tribunalului Bucuresti arata ca Nati Meir le-a dat victimelor sale peste 300.000 de mii de euro in bancnote marcate cu inscriptia "BON POUR UN TOUR. SPECIMEN". Potrivit Adevarul, magistratul care a judecat cauza precizeaza ca mentiunea respectiva a fost acoperita cu benzi de hartie, iar victimele lui Nati Meir au fost usor inselate, avand in vedere ca nu au atins respectivele bancnote, primindu-le in plicuri sigilate.

Magistratii si-au motivat hotararea prin faptul ca Nati Meir "a dat dovada de o deosebita staruinta pe cale infractionala si ingeniozitate si, folosindu-se de statutul sau de fost parlamentar si candidat la presedintie Romaniei, a inselat vigilenta partilor vatamate, persoane din mediul cantaretilor de muzica lautareasca , fara solida pregatire juridica", dupa cum se mentioneaza in documentul citat de Adevarul.

Nu exista dovezi ale colaborarii cu o persoana din DGIPI

In motivare se arata ca acuzatul a declarat in fata magistratilor ca a colaborat cu o persoana din conducerea DGIPI. "In ceea ce priveste sustinerile inculpatului despre o colaborare a sa cu o persoana din conducerea unei structuri informative romane, respectiv Directia Generala de Informatii si Protectie Interna, respectiv numitul BF, un prieten al sau si care i-ar fi recomandat sa tina rucsacul cu bani falsi acasa si sa nu-l predea imediat autoritatilor, acestea nu pot fi verificate in acest moment si de asemenea nici faptul ca inculpatul l-ar fi sesizat pe BF cu o plangere penala pe care acesta a oprit-o si nu i-a dat numar de inregistrare oficial nu poate fi verificat de catre tribunal in aceasta faza", noteaza judecatorii.

Nati Meir a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, marti seara de catre instanta Tribunalului Bucuresti
. Fostul candidat la alegerile prezidentiale este acuzat de inselaciune , detinere si punere in circulatie de valori falsificate. In plus, in cazul lui procurorii il ancheteaza pentru ca ar fi primit de la un numar mare de parti vatamate diferite comisioane pentru a pleca la munca in Israel.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea