Social

Natalia, mama lui Mihai Traistariu este in coma

"Plang intr-una de cand am aflat ca mama a intrat in coma", a declarat Mihai Traistariu.

Aceasta este starea de spirit a castigatorului locului patru la Eurovision, care in loc sa inchine un pahar cu prietenii, in cinstea binemeritatului succes, se gandeste la suferinta celei care i-a dat viata. In urma cu o luna, mama cantaretului a fost internata la spitalul din Piatra-Neamt si, dupa o serie de investigatii, a aflat ca sufera de ciroza hepatica.

Natalia Traistariu, in varsta de 66 de ani, a mai fost diagnosticata cu aceeasi afectiune, insa, boala a avansat. Luni seara, in urma unei hemoragii puternice a fost transferata pe sectia de terapie intensiva, iar marti dimineata a intrat in coma. Medicii sunt extrem de rezervati in declaratii. Neoficial, toti spun ca Natalia mai are de trait doar cateva zile.

Ingrozit de starea mamei sale, Mihai s-a sfatuit cu medicii care o trateaza pentru gasirea unei solutii. Raspunsul acestora a picat ca un trasnet peste cantaret: Natalia Traistariu are nevoie de un transplant de ficat , interventie ce va costa aproximativ 140.000 de euro. Suma pe care ocupantul locului 4 de la Eurovision nu o are.

Apel public pentru mama lui

Calificarea in finala Eurovision i-a implinit lui Mihai Traistariu un vis mai vechi - acela de a participa la un concurs international de mare anvergura. Bucuria insa i-a fost umbrita de diagnosticul mamei sale.

Cantaretul intentioneaza sa faca un apel public pentru mama lui. In acest sens el va merge atat la Teo, cat si la Surprize, Surprize sperand sa obtina suma necesara prin donatii de la cei care vor sa-i intinda o mana de ajutor.

De ieri plang intr-una... de cand am aflat ca mama a intrat in coma... nu stiu ce sa fac..., a declarat sfasiat de durere Mihai Traistariu.

Dan Manoliu si Luminita Anghel au primit lovituri grele inaintea concursului

Sambata, 13 mai, mama lui Dan Manoliu a incetat din viata in urma unei congestii cerebrale. Cu o seara inainte seful delegatiei romane la Atena a fost internat la Spitalul de urgenta. El a fost ciupit de o insecta, fapt ce i-a adus mari necazuri.

Pentru ca nu a dat importanta incidentului, Dan Manoliu a trebuit sa suporte o operatie pe loc. Medicii i-au despicat toata palma, de la falange pana la incheietura.

Anul trecut, exact in perioada participarii la Eurovision, Luminita Anghel, ocupanta locului 3, a avut de asemenea probleme in familie . Tatal ei suferea demult de o boala grava. Din nefericire, acesta s-a stins din viata cu cateva zile inainte de concurs.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea