Social

# nastere suceava #pandemie coronavirus #nastere acasa #pandemie #nastere

Nasteri ca-n evul mediu in Suceava, in timpul pandemiei de coronavirus

Femeile insarcinate din Suceava trec prin cea mai grea perioada. Acestea abia daca mai gasesc un loc in care sa-si faca controalele de rutina. De nasteri nici nu mai poate fi vorba. Autoritatile le-au sfatuit sa nasca acasa.

"Au fost denumite cateva spitale care pot sa preia cazurile de urgenta, dar acestea nu mai fac fata, dar urgente insemnand doar atunci cant ti se declanseaza nasterea. Nu suntem primite nicaieri in tara deoarece provenim din judetul Suceava, un judet cu cele mai multe cazuri de infestari, de coronavirus, asadar suntem priviti ca si cum am fi ciumatii tarii, iar autoritatile nu au luat nicio masura, ne-au sugerat sa nastem acasa, sa cautam moase care sa poata sa ne ajute.", a povestit Ioana, insarcinata in 37 de saptamani, cu risc de nastere prematura, pentru mediafax.ro.

Nasterea acasa sugerata de autoritati este foarte periculoasa, atat pentru mama, cat si pentru fat! Mai ales in acest context in care multe dintre gravide nu mai au acces la controale de rutina.

Sursa: mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea