Social

#psd #candidatura #adrian nastase #preşedinţie

Nastase: Sunt foarte hotarat sa candidez la presedintia PSD

Patru candidati, din care doi par sa acapareze, deja, toata atentia asupra marii batalii care se duce pentru presedintia PSD. Adrian Nastase a trecut, in ultimele zile, de la "din ce in ce mai hotarat" la "foarte hotarat" sa candideze. Decizia de a candida la sefia partidului este ferma, spune Nastase, si nu mai ramane decat sa faca anuntul oficial intr-un cadru de partid. Mai exact, la Consiliul National care precede Congresul PSD din 20 februarie .

"In CV-ul meu nu am o pata alba la functia de presedinte al PSD-ului. Nu asta este problema. Sunt foarte hotarat, dar, in ceea ce priveste anuntul ca atare, vreau sa-l fac, asa cum este normal, intr-un cadru de partid. Sunt un om care-si tine promisiunile, care-si doreste sa arate ca este serios in primul rand fata de el insusi, dar si fata de colegii sai", a spus Adrian Nastase, sambata seara, intr-o emisiune televizata.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea