Social

#adrian nastase #nu ii face #sa ma vada

Nastase: Nu i-ar face bine lui Basescu sa ma vada la Cotroceni

Intrebat de jurnalisti, vineri, de ce nu s-a dus la consultarile de la Cotroceni cu partidele politice, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a raspuns ca presedintelui "nu i-ar face bine sa ma vada in delegatia de la Cotroceni ".

Din delegatia PSD care se va afla la Cotroceni la ora 12.00 vor face parte: Mircea Geoana, Miron Mitrea, Ilie Sarbu, Marian Oprisan , Liviu Dragnea si Gabriel Oprea.

Pe de alta parte, Adrian Nastase a declarat ca nu s-au mai facut progrese in negocierile dintre PNL si PSD. El a adaugat ca nu va face parte din delegatia PSD ce se va afla la Cotroceni la ora 12.00, sustinand ca nu "i-ar face bine lui Traian Basescu" sa il vada acolo.

"Nu cred ca i-ar face bine lui Traian Basescu sa ma vada in delegatia de la Cotroceni. Delegatia trebuie sa fie reprezentativa pentru conducerea partidului indiferent de optiunile personale , oricum decizia va fi luata de structurile oficiale ale partidelor iar purtatorul de cuvant va fi presedintele Geoana indiferent de componenta delegatiei", a declarat Nastase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea