Social

#vocatia retragerii #nastase stolojan

Nastase despre Stolojan: Are vocatia retragerii

Adrian Nastase prezinta pe blogul sau principalul motiv pentru care Stolojan s-a retras din funtia de premier, spunand ca "un politician care se retrage inainte de a incepe (...) are vocatia retragerii ".

Nastase propune si alegerea prim-ministrului de catre popor sau de catre Parlament. Ultima postare pe blogul presedintelui Consiliului National al PSD prezinta motivele unui politician de a se retrage , comparativ cu cele ale sportivilor, artistilor si chirurgilor.

Un sportiv se retrage dintr-o competitie "fiindca muschii, ligamentele sau articulatiile nu mai reusesc sa raspunda cu o viteza multumitoare (adica exceptionala) comenzilor venite dinspre creier", artistii renunta la scena pentru ca "vocea, pierzandu-si puterea, devine doar un ecou al artei adevarate", iar chirurgii renunta la cariera pentru ca "nu mai pot oferi precizie", arata Nastase pe blogul sau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea