Social

#tarife cazare #statiune #vama veche #mamaia #concediu #vacanta #litoral

N-ai plecat inca in concediu? Iata cu cat se scumpesc vacantele de la 1 iulie

Litoralul va fi mai scump incepand cu 1 iulie. Hotelierii au anuntat tarife cu 25% mai mari, astfel ca cea mai calduroasa luna din an risca sa te arda rau la buzunare.

Cine ajunge in statiunile de la malul marii incepand de la mijlocul acestei saptamani trebuie sa se astepte sa plateasca la hoteluri, pensiuni, vile turistice si chiar si la campinguri si casute, tarifele mult mai mari, potrivit Adevarul. O ultima scumpire va avea loc la mijlocul lunii iulie, cand tarifele vor atinge pragul maxim in orice unitate de cazare.

La un hotel de cinci stele din Mama, pretul va urca, de la 1 iulie, de la 680 lei/noapte  la 1.000 de lei/noapte pentru o camera dubla. In acest pret, asigura micul dejun si praznul, sezlong si umbrela la piscina hotelului, dar si pe sectorul privat de plaja din fata hotelului.

La un hotel de 3 stele din Mamaia, sejurul de 6 nopti costa, de la 1 iulie 2.244 lei, cu 450 de lei mai mult decat pana acum. In acest pret intra cazarea pentru 2 persoane, demipensiune, doua sezlonguri si o umbrela pentru fiecare camera pe plaja privata a hotelului si parcare, anunta adevarul.ro.

La Costinesti, intr-un hotel de 3 stele, tariful unei camere creste de la 179 lei la 216 lei pe noapte. Daca alegi pensiune completa, trebuie sa mai platesti inca 120 lei/zi/persoana.

Si in statiunile cu mai putine pretentii, precum Saturn, Olimp sau Vama Veche, preturile vor creste,  insa doar cu 20-30 de lei pentru o noapte de cazare la doua sau trei stele.

Sursa foto: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea