Social

Mutu se uita de sus la Chivu

Juventus, cu atacantul roman pe teren in ultima jumatate de ora, a invins cu 4-0 la Empoli si a devenit lider in Italia, in timp ce Chivu, integralist la Roma, a pierdut acasa.

Adrian Mutu a debutat la Juventus in noul sezon intr-o partida fara istoric, cistigata de torinezi inca din minutul 16, cind conduceau deja cu 3-0 la Empoli. Atacantul roman a fost introdus pe teren de Fabio Capello dupa o ora de joc, el inlocuindu-l pe Zlatan Ibrahimovici . Dupa meci, antrenorul italian a precizat: Sint multumit de prestatia lui Mutu si a lui Zalayeta, pentru ca am la dispozitie cinci atacanti , iar cu atit de multe meciuri, am nevoie ca fiecare sa fie pregatit sa-si faca treaba. Pentru Adrian Mutu aceasta partida a fost a 100-a jucata in prima divizie din Italia, el fiind notat cu 6 de Datasport, care a notat: S-a remarcat prin citeva suturi de la distanta. Duminica nu a fost o zi la fel de buna si pentru Cristi Chivu, a carui evolutie din postura de titular in partida pierduta de Roma, acasa, cu Udinese (0-1) nu a fost la fel de apreciata. Astfel, capitanul nationalei a primit 5,5 din partea aceleiasi agentii, care a remarcat: Romanul nu pare a fi pus la punct la capitolul fizic. Intotdeauna sigur la duelurile aeriene, el a gresit multe pase.

Lucescu pierde puncte

Sahtior, echipa lui Mircea Lucescu, a pierdut primele puncte din actualul sezon dupa ce partida disputata pe terenul celor de la Arsenal Kiev s-a terminat cu o remiza alba. Dintre romani, doar Stoican a fost folosit, in prima repriza de Mircea Lucescu. Intr-un alt meci, Cernat a fost titular la Dinamo Kiev, care a invins la limita, scor 1-0, pe terenul celor de la Cernomoret Odessa. In Rusia, integralist la Spartak, Iencsi a adus victoria echipei sale pe terenul lui Terek, inscriind golul de 1-2 in minutul 90.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea