Social

Mutu reincarcat

Internationalul roman a marcat, cu citeva ore inainte de a implini 27 de ani, doua goluri. La primul sau meci oficial din 2006, Juventus a cistigat cu 2-1 in deplasarea de la Palermo.

A inceput anul sportiv pe coperta revistei oficiale a clubului Juventus si a continuat, la primul meci oficial din 2006, prin marcarea a doua goluri pentru echipa torineza. Presa italiana se intrece in superlative la adresa romanului, Gazzetta dello Sport dedicindu-i chiar rubrica imaginea zilei. Un Mutu regenerat, au scris italienii, notind ca de unul singur romanul a redus la tacere Palermo. Mutu a semanat cu cel de la Chelsea, a decis meciul cu o dubla, bomboana pe tortul unui joc excelent. Capello a decis sa il inlocuiasca pe Nedved cu Mutu, si bine a facut, subliniaza cel mai prestigios cotidian de sport din lume.

Laude de la Capello

Rezervat de obicei in laude, antrenorul Fabio Capello a gasit in vocabular citeva superlative despre Mutu: Pe postul pe care a jucat a evoluat excelent. Pe linga goluri, a muncit enorm pe partea stinga, la fel cum a facut-o si Camoranessi pe dreapta. Revenind la Mutu, este un mare jucator, de un inalt nivel. Este tinar, mai poate creste.

Acum revansa lui Mutu este completa. Dat afara de la Chelsea dupa ce a avut probleme cu cocaina, romanul a reusit sa lase in urma experienta negativa din Anglia (...) si a devenit un element de baza in angrenajul «alb-negrilor». A stiut sa-si faca incet loc in rotatia lui Capello, a acceptat sa interpreteze un rol nou, acela de mijlocas lateral, iar simbata seara a invins personal pe Palermo, cu cele doua goluri ale sale. Un mod ideal de a sarbatori cu o zi mai devreme implinirea a 27 de ani, a scris si La Stampa, intr-un articol intitulat Mutu maret, Del Piero risipitor.

Petrecere batrineasca

Incep sa imbatrinesc. 27 de ani nu e putin nici pentru un tinar, cu atit mai mult pentru un fotbalist!, a spus Mutu, care a sarbatorit batrineste: De ziua mea stau acasa , cu familia - oamenii alaturi de care ma simt cel mai bine. Iesim doar la un restaurant in Torino, ciocnim un pahar de sampanie, in liniste, si atit. A trecut perioada Chelsea, cind am facut greseli pentru ca ma credeam atotstiutor. Mutu spune ca si-ar dori o fetita cu Consuelo si sa se califice cu nationala la Euro 2008. (V.D.)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea