Social

Mutu inscrie pentru recordul de victorii consecutive ale lui Juve

Internationalul roman Adrian Mutu a devenit unul dintre cei mai apreciati atacanti ai lui Juventus dupa ce " Briliantul " a marcat in poarta Sampdoriei, in partida castigata de torinezi cu 2-0. Romanul, care a inceput ca titular, a marcat golul doi in minutul 57 intr-un meci istoric pentru "bianco-nerri", care au stabilit un record absolut de noua victorii consecutive in Serie A. Evolutia lui Mutu i-a entuziasmat pe spectatorii prezenti pe stadionul Delle Alpi, care au aplaudat in picioare si i-au scandat numele atacantului in minutul 85, cand a fost inlocuit de Balzaretti. Dupa meci, liderul echipei nationale a Romaniei a explicat de ce joaca atat de bine. "Am inscris la capatul unei faze superbe, rapide, dar cand joci intr-o echipa atat de mare ca Juventus este un lucru normal. Deja capatasem incredere in fortele proprii dupa golurile inscrise la echipa nationala, dar sunt foarte fericit ca reusesc sa inscriu cu regularitate si in Serie A. Sunt mandru sa joc la o asemenea echipa", a declarat Adrian Mutu. Tehnicianul Capello a tinut sa laude evolutia romanului pe care l-a titularizat pentru a doua oara consecutiv in campionat. "Mutu si-a imbunatatit foarte mult jocul. L-am ajutat sa depaseasca un moment foarte dificil din cariera, dar meritul este in intregime al lui. Golurile inscrise de el sunt roadele simtului sau extraordinar de gol", a precizat tehnicianul italian. Nici presa din Peninsula nu trece cu vederea evolutia "Briliantului". Jurnalul " Gazzetta dello Sport " noteaza ca romanul a revenit la valoarea care l-a consacrat la AC Parma . "Sosit gratis de la Chelsea, cu moralul la pamant, Mutu se regenereaza la Juventus", a notat sursa citata.
Chivu, victorios pe San Siro
Echipa romanului Cristi Chivu, AS Roma, a castigat dupa 11 ani pe terenul lui Internazionale Milano, cu scorul de 3-2. Chiar in ziua in care fundasul roman a implinit 25 de ani, romanii au condus cu 3-0 prin golurile inscrise de Montella si Totti (2). De partea cealalta, Adriano a incercat de unul singur sa repare cate ceva, dar "dubla" brazilianului" nu a putut evita prima infrangere a nerr-azurilor pe propriul teren.




Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea