Social

#mutu #fiorentina #moggi #gilardino #juventus #internazionale

Mutu, indispensabil la Fiorentina

Fiorentina este “prea dependenta” de jucatori precum Mutu sau Gilardino , crede luciano Moggi , fost oficial al formatiei Juventus Torino. Moggi, cel care l-a readus pe roman in fotbalul italian a facut aceasta declaratie dupa ce echipa lui Mutu a fost infranta de Palermo.

Oficialul torinez a declarat ca Fiorentina ar trebui sa se bazeze pe mai multi jucatori pentru a fi “in carti” in cupele europene, nu doar pe Mutu si Gilardino. El a adaugat ca jucatori precum Jovetic si Bonazzoli ar trebui promovati mai mult pentru a capata si mai multa valoare.

Moggi s-a declarat surprins de infrangerea suferita de violeti in fata lui Palermo, insa a subliniat faptul ca Fiorentina se descurca bine in campionat si are sanse mari in cupele europene. Etapa urmatoare echipa lui Mutu va intalni liderul primei ligi italiene, Internazionale Milano.

Luciano Moggi este fostul director al lui Juventus Torino si cel care l-a readus pe Adrian Mutu in fotbalul italian dupa scandalul drogurilor de la Chelsea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea