Social

Mutu are o fetita

Consuelo a nascut ieri, intr-o clinica din Miami, o fetita de 3,400 kg si 49 cm.

Internationalul roman Adrian Mutu este din nou tata. Actuala sotie a ,,Briliantului, Consuelo, a nascut ieri, intr-o clinica din Statele Unite, o fetita de 3,400 kg si 49 cm. Desi initial optase pentru cezariana, frumoasa dominicana a ales o nastere normala, la care a fost asistata si de sotul ei.

De altfel, fotbalistul roman a fost cel care a taiat cordonul ombilical al fetitei. Micuta, care ii va avea nasi pe Nicu si Mihaela Gheara, va fi botezata, cel mai probabil, in Republica Dominicana si va purta numele Adrianna Nicole.

Chiar daca a ales deja o bona pentru fetita - o dominicana care s-a ocupat de multi dintre copiii familiei Matos -, Consuelo isi doreste sa se ocupe indeaproape de cresterea micutei Adrianna. Cred ca eu si Adrian ne putem ocupa cel mai bine de educatia copiilor nostri, a spus Consuelo.

Aflata la prima nastere, tinara dominicana va fi ajutata in primele zile de mama lui Adrian, Rodica, si de una dintre surorile ei, aflata deja in SUA.

In vreme ce Consuelo se afla la prima experienta de acest gen, Adrian Mutu mai are un baiat, Mario, din prima casnicie cu Alexandra Dinu . Aceasta din urma l-a acuzat in urma cu citeva saptamini pe fostul sot ca isi neglijeaza fiul.

Eu nu pot vorbi singur cu peretii. Cind sun, nu mi se raspunde la telefon, spunea internationalul roman, contrazis de Alexandra: ,,Nu l-a mai vazut de anul trecut, din august, si de atunci am mai vorbit de doua ori la telefon, dar nu mi l-a cerut nici macar sa-i auda vocea. Daca ma suna, atunci eu vedeam apelurile de la el pe telefon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea