Social

#accident #zoo #leu

Muscat de leu la gradina zoologica

Un tanar de 25 de ani din Brasov a ajuns la spital dupa ce a vrut sa mangaie leul la gradina zoologica . Leoaica de la Zoo isi scosese laba printre gratii , iar tanarul mangaiat-o, starnind furia animalului.

Tanarul indraznet a fost dus de urgenta la spital, dupa ce alti vizitatori au reusit sa-l salveze de animalul care si-a infipt ghearele in mana lui.

Vizitatorul a vrut sa mangaie laba scoasa printre gratii, fara sa se ia in considerare posebilitatea ca animalul, care parea linistit, il va ataca. Leoaica si-a infipt ghearele in mana tanarului si nu a vrut sa-i mai dea drumul, informeaza Stirile ProTV.

El a fost salvat de alti vizitatori, care au lovit laba animalului cu piciorul. Spre norocul lui, un medic aflat intamplator in apropiere i-a acordat primul ajutor .

Viata tanarului nu a fost pusa in pericol pentru ca sangerarea abundenta a fost oprita la timp, dar a avut nevoie de cusaturi si o noapte petrecuta la spital. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea