Social

Musca a demisionat asa cum a promis

Mona Musca , si-a prezentat ieri, in cadrul sedintei de Guvern, demisia scrisa din functia de ministru al Culturii. Potrivit premierului Tariceanu, Mona Musca va gestiona activitatea ministerului pana la momentul numirii unei alte persoane in postul de ministru. Tariceanu a adaugat ca noul ministru ar putea face parte fie din PNL, fie din celelalte formatiuni politice ale Coalitiei. Tariceanu a tinut sa arate ca regreta decizia Monei Musca atat din punct de vedere administrativ, cat si pentru faptul ca a fost anuntata prin intermediul presei. Intrebat daca Mona Musca a propus un succesor la fotoliul de ministrul Culturii Tariceanu a afirmat ca "nu se obisnuieste ca un ministru demisionar sa faca astfel de propuneri si chiar daca le face nu e sarcina lor sa desemneze urmatorul ministru". De altfel, liberalii vor nominaliza, saptamana viitoare, persoana care ii va lua locul Monei Musca, cele mai vehiculate nume fiind Adrian Iorgulescu si Adrian Cioroianu.

"Basescu m-a somat sa raman pe post"
Ministrul demisionar al Culturii, Mona Musca ( foto ), a declarat ieri, la Realitatea TV, ca presedintele Traian Basescu a rugat-o , dupa care a somat-o, sa nu-si dea demisia. "In seara Delegatiei Permanente (n.r.-marti), era ziua lui Vasile Blaga si am fost cu Calin Popescu Tariceanu sa-i spunem " La multi ani ". Era acolo si presedintele Traian Basescu, care auzise ce-am spus in Delegatia Permanenta (n.r.-referitor la demisie).. si m-a rugat, iar in final, m-a somat sa nu demisionez", a povestit Mona Musca. Fostul ministru al Culturii a mai spus ca, relatand aceasta intamplare, a dorit sa infirme zvonurile conform carora presedintele ar fi fost in spatele deciziei ei de a demisiona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea