Social

#munca strainatate #sot sotie #solicitare test paternitate

Munca in strainatate a inmultit cererea testelor de paternitate

Tot mai multi ieseni, atat mame , cat si tati , solicita teste de paternitate costisitoare deorece au avut partenerul de viata plecat la munca in strainatate.

Tatii se tem de un eventual adulter savarsit in afara tarii de catre sotie, iar mamelor le e frica sa nu le fi fost schimbat copilul in maternitate, in strainatate, informeaza Ziarul de Iasi.

Intr-un singur an, nu mai putin de cinci tati au aflat ca cel pe care l-au crescut nu este copilul lor, iar unul din ei, cu copii acasa, a descoperit ca este steril. Desi exista si mame care solicita acest test, majoritatea investigatiilor serologice se fac pentru stabilirea paternitatii.

"Gura lumii" impinge si ea barbatii sa faca astfel de cereri la IML . Barbatii afla din diverse surse ca femeile n-ar fi fost chiar "cuminti si la casa lor" si vor sa se asigure ca nu cresc copilul altuia.

Situatia este mai accentuata in cazul barbatilor care sunt plecati la munca in strainatate. Cuplurile acestea stau mult timp despartite, iar suspiciunile apar mult mai repede.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea