Social

Multescu a demisionat de la Dinamo

Gheorghe Multescu a demisionat ieri din functia de antrenor al echipei de fotbal Dinamo, anunta site-ul oficial al clubului.

Multescu a anuntat luni ca si-a reziliat contractul cu formatia din Stefan cel Mare, pentru ca aceasta mai are sanse mici sa isi indeplineasca obiectivul, care este locul doi.

“Pentru mine, obiectivul a fost locul doi. Mai sunt putine sanse de a realiza acest obiectiv, tinand cont de etapele ramase de disputat pana la finalul campionatului. Am convenit cu oamenii din conducerea clubului, de comun acord, rezilierea contractului. Sper ca Dinamo sa se califice intr-o cupa europeana ”, a declarat Gheorghe Multescu.

Vicepresedintele lui Dinamo, Vasile Turcu a declarat pentru NewsIn  ca Cornel Talnar va reveni in functia de antrenor principal.

"Cei doi erau in tandem, iar cum domnul Multescu a renuntat, va continua domnul Talnar", a declarat Turcu.

Multescu a fost instalat la Dinamo inaintea etapei a 22-a a Ligii I si a obtinut ca tehnician al ros-albilor doua victorii, cu Poli Iasi si Universitatea Cluj , doua egaluri, cu Farul Constanta si Gloria Bistrita, si o singura infrangere, in derby-ul etapei a 26-a, cu CFR Cluj.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea