Social

#handbal #antrenor #brasov

Muller: Inca nu imi vine sa cred, dar este adevarat, am acceptat oferta Rulmentului

Antrenorul Herbert Muller a declarat, duminica, pentru NewsIn, ca a acceptat sa antreneze formatia Rulmentul Urban Brasov pentru ca vrea sa construiasca o echipa puternica, dar si pentru ca este constient de valoarea handbalului feminin romanesc.

"Da, am acceptat oferta Rulmentului. Inca nu imi vine sa cred, m-am sfatuit cu parintii mei, cu fratele meu, cu sotia si am luat aceasta hotarare. Ma intorc in Romania, ma intorc acasa", a afirmat Muller.

Tehnicianul a explicat si care vor fi termenii contractului cu Rulmentul: "Inca nu am semnat, o voi face la reunirea echipei. Eu cred ca va fi un contract pe patru ani. E nevoie de timp, nu se poate obtine performanta intr-o saptamana. Rulmentul este ceea ce vreau, este un pas imens pentru mine si ma bucur".

Herbert Muller a spus si care a fost motivul pentru care nu a acceptat sa pregateasca Oltchimul: "Cele doua oferte au fost super, dar la Oltchim deja este o echipa puternica, care joaca la nivel inalt. Rulmentul are jucatoare ca Patricia Vizitiu sau Cristina Neagu , si pot construi o formatie, in care sa se simta mana mea".

Herbert Muller ii va lua locul Marianei Tarca, care a fost demisa joi. Marian Tarca a pregatit echipa de sub Tampa patru ani, timp in care a reusit sa cucereasca trei trofee (n.r. Liga Nationala, Cupa Romaniei si Challange Cup). Inainte de a accepta oferta venita de la Brasov, Herbert Muller a antrenat echipa germana FC Nurnberg .
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea