Social

#hipnoza fobie apa #Donna McMahon #fobie apa

Motivul pentru care o femeie nu a facut dus timp de 30 de ani!

Donna McMahon, in varsta de 35 de ani, din Liverpool, nu a facut dus si nu a intrat in cada timp de 30 de ani, din cauza unei fobii pe care a capatat-o atunci cand avea 5 ani!

„La varsta de cinci ani, ma aflam pe malul unui lac, iar un alt copil m-a impins si am cazut in apa. in timp ce ma scufundam, am crezut ca tata nu va putea sa ma prinda si ca ma voi ineca. Timp de 30 de ani, m-am spalat atat de superficial incat apa abia daca-mi atingea picioarele. Ma simt asa usurata ca acel capitol din viata mea s-a incheiat”, a povestit Donna, potrivit The Mirror.

O ora de hipnoza a ajutat-o sa scape de fobie. „Inainte stateam si cate o ora sa ma spal pe par, pentru ca nu imi bagam capul in apa, ci ma spalam pe portiuni. Acum ma spal normal, simt ca s-a petrecut un miracol in viata mea. Ma simt eliberata si am scapat de frica irationala de a sta cu capul in apa”, a spus Donna.

„Nu imi vine sa cred ca cea mai mare problema din viata mea s-a rezolvat in doar o ora. Nu imi imaginam vreodata ca voi putea sta cu capul in apa fara sa inghet de frica. stiam ca nu mai puteam trai mult timp cu aceasta frica pentru ca devenea tot mai apasatoare pe masura ce inaintam in varsta”, a incheiat ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea