Social

#Gheorghe Burnei mita #Gheorghe Burnei

Motivul pentru care doctorul Burnei nu a fost denuntat de colegi

Oana Gheorghiu, vicepresedintele asociatiei "Daruieste Viata", Oana Gheorghiu, a oferit raspunsul care I macina pe multi romani referitor la cazul Burnei: de ce nu denuntat de colegii medici.

„Cazul este socant. Dar mai socanta e reactia Colegiului Medicilor. (...) Reactia Colegiului Medicilor este socanta pentru noi, ONG-urile, pentru pacienti si sper ca si pentru medicii onesti. Nu e normal sa aperi un om. Nu putem sa dam noi o decizie, nu stim noi daca e vinovat sau nu, dar cel putin la acest moment exista niste indicii suficient de clare ca sunt niste probleme cu operatiile facute de Burnei.

Sa continui sa il aperi si sa nu recunosti ca e o problema mi se pare foarte grav. Colegiul Medicilor ii blocheaza pe medicii care ar putea sa spuna ce se intâmpla. Ei au niste prevederi interne in care medicul nu are voie sa il denunte pe un alt medic daca face ceva, trebuie doar intern, ceea ce mi se pare foarte grav. Toate cazurile de malpraxis trec pe la Colegiul Medicilor. Profesorul Burnei a fost ani de zile seful comisiei de malpraxis, presedintele Comisiei de ortopedie, seful la Ortopedie pediatrica, era cumva orice incercare a medicilor...nu vreau sa ii scuz pe medicii care au stiut, dar orice incercare a lor ar fi fost un esec. Nu avea cum sa treaca mai departe din moment ce totul este blocat”, a declarat Oana Gheorghiu, al Digi24.  

Sursa foto: Click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea