Social

#mostenire #tv #valeriu lazarov

Mostenirea lui Valeriu Lazarov

Producatorul de televiziune euro , care vor fi impartiti intre sotia, Augusta, si cei cinci copii.

Lazarov va fi inmormantat miercuri la Madrid, dar va avea parte si de o slujba religioasa ortodoxa care va avea loc la Bucuresti. 

Poreclit "Mister Zoom" de spanioli pentru tehnicile noi pe care le-a introdus in productia de televiziune, Lazarov a creat emisiuni de divertisment de succes pentru televiziuni din Spania, Italia si Romania.

In 2008, "Capital" a evaluat averea lui Lazarov la 53-55 de milioane de euro. Producatorul a detinut sase societati in Romania si actiuni la doi mari operatori de telecomunicatii din Spania si Japonia. El era actionar si la CNN si Antena 3 spaniola.

Omul de televiziune s-a casatorit cu prezentatoarea Augusta Dumitrascu in 2004. Cu peste 40 de ani mai tanara decat el, Augusta a prezentat pentru scurta vreme show-ul "Babilonia", produs de Lazarov. 

El lasa in urma si doua proiecte nefinalizate cu Antena 1, care ar putea sa ajunga totusi in grila de programe a postului TV. Colaboratorii lui Lazarov au avut numai cuvinte de lauda pentru profesionalismul si caracterul lui.

"Oamenii de televiziune pe care el i-a format nu sunt precum frunzele care se misca incotro bate vantul, ci fiecare are drumul sau solid construit. Nu i-a fost teama in ceea ce ma priveste, de pilda, sa-mi accepte opiniile, care uneori nu coincideau cu ale lui. Dimpotriva, ma incuraja sa am indrazneala de a visa pana departe si, in ciuda unei experiente de invidiat, spunea ca de la fiecare om pe care il intalneste mai are ceva de invatat. Pe scurt, Valeriu Lazarov este el insusi o lectie de viata pentru mine, mentorul meu si omul care mi-a marcat existenta mai mult decat oricine in afara familiei mele", a spus Andreea Marin Banica, citata de Evenimentul Zilei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea