Social

Moran afirma ca s-a impacat cu Mutu!

Desi a declarat recent ca nu mai exista nimeni in viata lui sentimentala, Adrian Mutu este contrazis de fosta sa prietena, Moran Atias.

Astfel, intr-un interviu aparut ieri in saptamanalul "Sunday People", publicatie cu un tiraj de peste un milion de exemplare, Moran sustine sus si tare ca alcatuieste iarasi un cuplu cu Adrian. Despre Adi si Moran s-a vorbit prima data imediat dupa transferul romanului de la Parma la Chelsea, in august anul trecut. intaiul contact dintre cei doi nu este nici astazi prea clar, Adrian povestind ca Moran i-a trimis prima mesaje pe mobil, in timp ce fotomodelul a declarat Libertatii ca Mutu a facut pasul decisiv.

Oricum, dupa aproape cinci luni de convietuire rodnica, Adrian a rupt orice relatie cu Moran atunci cand o revista de specialitate a publicat cateva fotografii in care israelianca saruta cu patos un barbat care, in mod cu totul nefericit, nu era atacant la Chelsea.

Au urmat cateva saptamani de liniste, tulburate insa, ieri, de iesirea hotarata la atac a lui Moran. "Adrian a fost gelos si foarte suparat. A vrut sa stie imediat cine este barbatul si de ce il sarut", s-a confestat Moran pentru "Sunday People". "Nu s-a intamplat absolut nimic intre mine si acel barbat. Era doar un prieten, dar imaginea surprinsa de camera face sa para din imbratisare mai mult decat un simplu sarut".

Moran continua cu destainuirile, alunecand in latura siropoasa a ecuatiei. "De ce as avea nevoie sa-l insel pe Adrian? Este un tip extraodinar! Eu am nevoie de un singur barbat, iar el de o singura femeie". Evident, Moran nu se fereste de amanunte-le picante. "I-am trimis apoi cateva poze sexy cu mine, in care sunt imbracata doar cu un tricou rupt, la care stiu ca tine in mod special.

Acum il pastreaza in dormitor. Din fotografii e mai mult decat evident ce simt pentru el". Pentru Moran, impacarea cu Adi se dovedeste un lucru normal. "Acum plec foarte des la Londra pentru a fi impreuna. Merg si la meciuri, iesim la restaurantele italienesti din preajma casei sau mancam ceea ce ne gateste mama lui.

De curand chiar, am sarbatorit impreuna ziua de nastere a lui Adi. Au fost niste clipe minunate!". Dupa ce neaga o presupusa aventura cu Flavio Briatore , pe care-l considera prea batran pentru ea, Moran (22 de ani) concluzioneaza: "Adrian este prima mea relatie serioasa dupa ce m-am despartit de un englez cu care am iesit cativa ani. Cred ca Adi este cel mai bun jucator din lume, mult mai bun chiar decat David Beckham!".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea