Social

#macovei critica coruptia #monica macovei justitie

Monica Macovei nu vrea sa fie din nou ministru la Justitie

Fostul ministru Monica Macovei sugereaza, intr-un interviu pentru ziarul austriac Die Presse, ca nu este interesata de preluarea portofoliului Justitiei.

Ea atrage insa atentia asupra lipsei de vointa politica pentru combaterea coruptiei si ii denunta pe cei care intra in politica pentru a face bani.

"Din pacate, pentru multi politicieni din Romania a intra in politica inseamna a face bani. Nu le pasa de interesul poporului sau de Bruxelles. Vor sa isi mentina avantajele si sa nu ajunga in inchisoare. Se apara si riposteaza, dar aceasta situatie nu este de gasit numai in Romania", a declarat Macovei pentru Die Presse.

Intrebata care sunt cele mai ingrijoratoare evolutii din Romania, Macovei a indicat "lipsa completa a vointei politice pentru a combate coruptia". "Ma ingrijoreaza ca politicieni din tot mai multe partide se folosesc de puterea pe care o au pentru a bloca anchete chiar asupra lor. Ma mai ingrijoreaza si judecatorii care nu inteleg ca independenta lor este un drept al poporului si nu un mandat pentru ineficienta si coruptie", a spus fostul ministru roman. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea