Social

#subordonati #ancheta #monica iacob ridzi

Monica Iacob Ridzi, incriminata de subordonati

monica iacob ridzi sufera consecintele actiunilor oamenilor alesi special de ea. Sase dintre cei zece semnatari pe contractele implicate in scandalul "2 mai" au fost promovati de ministru.

"Si eu vreau sa stiu cum au cheltuit banii acele firme, am serioase semne de intrebare in ceea ce priveste modul in care au lucrat oamenii pe care ii am in minister si care au gestionat aceste lucruri. Lucrez cu oameni pe care i-am preluat, este un minister care s-a format din comasarea a patru agentii si autoritati. Poate ca lucrurile in contracte au fost intentionat facute neclar", spunea Monica Iacob-Ridzi, in urma cu cateva zile.

Oamenii de incredere ai ministrului Turismului si Sportului sunt cei care au lucrat la contractele care au provocat scandalul banilor publici cheltuiti fara discernament.

Monica Iacob Ridzi a adus la minister mai multi oameni pe linie de partid: Alin Baciu, membru al Biroului Permanent al Organizatiei de Tineret a PDL si George Rusescu, secretar general adjunct in Biroul Permanent al Organizatiei de Tineret a PDL, informeaza Cotidianul. 

Alti semnatari ai contractelor sunt Paul Diaconu, director general al Directiei Economice si Resurse Umane, George Paduraru, Directia Proiecte si Centre Teritoriale pentru Tineret, Dan Toia, director al Directiei Investitii, Achizitii Publice si Servicii Interne, toti angajati personal de ministru.
 
Comisia de ancheta din cazul Ridzi nu a obtinut pana acum nici o informatie de la angajatii ministerului Turismului si Sportului. Membrele comisiei de evaluare a ofertelor s-au aparat explicand ca verificarea atenta a ofertelor "nu era ceruta expres", conform Gandul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea