Social

Monica Gabor: Pun cheliosii pe voi

Proaspata eleva a Liceului Mihail Kogalniceanu din Snagov Monica Gabor se infurie foarte tare cand este asaltata de baietii din promotia sa.

Cativa dintre ei au indraznit sa intre in vorba cu iubita lui Columbeanu, dar bacauanca le-a taiat-o scurt: "Vreti sa pun cheliosii pe voi?!"

SI-A TRAS UNIFORMA

Pentru ca regulamentul liceului impune uniforma, Monica vine la cursuri imbracata in pantaloni mulati negri si bluza alba. Ea a fost repede remarcata de toti liceenii, cei din clasa a XII-a panicandu-se ca inspectoratul le va trimite o comisie mai exigenta la bacalaureat, iar examenul va fi mult mai greu acum pentru ca o au printre ei pe iubita miliardarului Columbeanu.

SALUPA SAU LIMUZINA

Curiosi, elevii din clasele care au cursuri dupa-amiaza au inceput sa vina mai devreme la scoala ca sa vada cu ce mai pleaca Monica acasa la Izvorani. Cand vremea e frumoasa, Monica este asteptata de o salupa la pontonul din spatele liceului. Daca ploua, manechinul pleaca acasa cu una dintre limuzinele iubitului ei.


ELEVA BANALA

Bacauanca s-a imprietenit repede cu una dintre colegele ei. Se pare ca noua amica a ajutat-o sa treaca de teza la franceza, limba in care Monica nu se descurca. In rest, iubita lui Columbeanu este o eleva activa la ore, in special la lectiile de istorie si limba romana. Profesorii liceului o catalogheaza drept "o eleva obisnuita".

Fata a venit de la Bacau cu note mari, iar la Snagov, se pare, continua sa invete bine. A reusit chiar sa isi surprinda profesorii, la cat de pregatita este. Profesorii mai spun ca este un copil bun si, spre surprinderea multora, este modesta in relatia cu dascalii.

Nu are aere de vedeta si nici aroganta nu este. Monica Gabor pe care o vede toata lumea la televizor nu este aceeasi cu eleva Gabor Monica.

VIN EXAMENELE

Iubita lui Columbeanu va incepe bacalaureatul peste doua saptamani si jumatate. Pe 26 iunie, are prima proba, examen oral, la limba romana.
Va incheia seria testarilor de-abia pe 6 iulie , cu examenul la materia aleasa de ea. Pe 14 iulie , Monica va afla daca este absolventa sau nu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea