Social

Monica, cenusareasa din Bacau

Tatal foarte tinerei iubite a lui Irinel Columbeanu se opune din rasputeri relatiei dintre fiica sa si Don Juanul euro pe luna.

SORA EI NU-I CUNOASTE LOGODNICUL

Monica Gabor mai are acasa doua surori, ea fiind cea mijlocie. Ramona, eleva in clasa a XI-a tot la Colegiul Coanda, spune, insa, ca nu prea are treaba cu plimbarile la Bucuresti ale Monicai. "Nu il cunosc pe Irinel. Doar din ce mi-a povestit ea", spune Ramona Gabor. Ea refuza categoric sa vorbeasca despre aventurile Monicai, dar recunoaste deschis ca doar de cand este cu el a aparut in reclame cunoscute sau la televizor. Asta nu a ajutat-o deloc pe Ramona, care este aproape la fel de frumoasa ca si sora ei, dar nu a facut decat vreo doua prezentari in Bacau. Si nu are nici acum un prieten. De altfel, nimeni din familia Monicai nu-l cunoaste pe cel despre care se aude ca a cerut-o recent in casatorie pe Monica.

ANNA LESKO, STEAUA NOROCOASA

Desi pare cel putin ciudat, Monica ii datoreaza notorietatea de care se bucura astazi Annei Lesko, fosta iubita a lui Columbeanu. In vara trecuta, pustoaica din Bacau a fost prezenta ca simplu spectator la un concert sustinut in Bacau de moldoveanca, unde a fost remarcata de oamenii lui Columbeanu. Acestia au pus ochii pe ea si au invitat-o sa mearga la Bucuresti, unde l-a cunoscut si pe Columbeanu.

TREI ORE DECISIVE

Iar de la agentie pana in patul lui nu a mai fost decat un pas. "Daca nu-i dadeam invitatie si nu o luam la concert, nu mai era unde este astazi", spune o colega de clasa. Monica povesteste ca in seara in care a plecat la Bucuresti, in Bacau apa era la ea in cartier de aproape un metru, ca urmare a inundatiilor. A ajuns in Bucuresti la miezul noptii, "iar dupa trei ore eram impreuna cu Iri. M-a atras felul lui de a fi", spune frumoasa lui Columbeanu.


NUMERE SECRETE

Supusa, liceanca lui Columbeanu nu ii iese niciodata din cuvant. Ca sa vorbeasca cu presa, spre exemplu, Monica nu deschide gura decat daca are aprobarea lui. Telefonul ei mobil il tine la secret, pentru ca numerele lui Iri si al ei sunt o combinatie a zilei in care s-au intalnit si a datelor de nastere. Desi se afiseaza peste tot de jumatate de an, Columbeanu nu a fost niciodata in Bacau, pentru ca, dupa cum spune Monica, nu are ce sa vada in orasul lui Bacovia. "Nu sunt cluburi aici, nu ai unde sa mergi", explica ea de ce nu l-a invitat pe Iri in Bacau.

DESPRE NUNTA

Fata de 19 ani sustine ca este extrem de fericita. Refuza insa sa vorbeasca despre planuri de nunta si spune ca prioritatea ei este sa faca facultatea. "Nu stiu ce vorbesc oamenii. Nu ne-am gandit la copii, iar casatoria este un lucru care ne priveste pe noi. Ce stiu sigur este ca pana acum nu a cerut pe nimeni in casatorie", spune adolescenta care a ales sa-si petreaca viata alaturi de Irinel Columbeanu.

"DACA POATE... "

Fata care a aterizat din Bacaul inundat direct in bratele excentricului miliardar nu are nici un resentiment fata de fostele iubite ale acestuia. Cu Romanita s-a intalnit in Dubai, de Revelion, iar la concertele Annei Lesko merge impreuna cu el. "Nu am nici o problema cu ele. Daca poate, foarte bine... Nu le-a tinut nimeni cu forta langa el", spune Monica despre fostele iubite, referindu-se la faptul ca iubitul ei are in palmares numai femei tinere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea