Social

Monica Barladeanu, curtata din nou de regizorul Cristi Puiu

Actrita Monica Barladeanu se pregateste sa inceapa filmarile la Hrana pentru pestii mici, pelicula in regia lui Cristi Puiu. Surse apropiate actritei sustin ca frumoasa bruneta va incasa pentru rolul interpretat suma de 50.000 de euro.

Actrita Monica Barladeanu a inceput sa primeasca oferte cat se poate de tentante din partea producatorilor de film. Dupa ce a refuzat un rol in celebrul serial american Dragoste si putere pentru ca nu vrea ca imaginea sa sa fie asociata cu o productie gen soap-opera, acum se pregateste sa inceapa filmarile la cel mai nou film al regizorului Cristi Puiu, Hrana pentru pestii mici.

Actrita a mai primit o propunere si din partea realizatorilor serialului Neveste disperate si este foarte posibil sa o vedem curand si in aceasta productie.

Romanca plecata peste hotare in cautarea succesului, Monica Barladeanu, se afla deja in atentia producatorilor de la Hollywood care au remarcat interpretarea sa din Lost si solicita aparitia fermecatoarei actrite romane din ce in ce mai frecvent.

De curand, Monica a primit oferta de a juca in The Bold and the Beautiful (Dragoste si Putere), cel mai vizionat serial din lume, urmarit de peste 450 milioane de telespectatori din 130 de tari. Partitura Monicai consta in aparitia pe parcursul a 7 episoade in rolul unei italience care traieste o poveste de dragoste cu personajul Dante Damiano, interpretat de seducatorul actor italian antonio sabato jr. Desi rolul ar fi oferit posibilitatea unei expuneri mondiale, actualele angajamente contractuale ale Monicai au impus declinarea propunerii facute de producatorii de la CBS.

Sunt zvonuri potrivit carora frumoasa bruneta a refuzat acest rol si pentru ca nu voia ca imaginea ei sa fie asociata cu productii gen soap-opera sau telenovele. Cu toate ca a fost sunata de mai multi producatori de telenovele romanesti, raspunsul Monicai a fost intotdeauna negativ. Se pare insa, potrivit XMagazin, ca ea va aparea totusi ca invitat de onoare intr-un nou serial autohton difuzat de postul care a consacrat-o, B1TV.

Dorita in «Neveste disperate»
Actrita noastra poate fi vazuta, de publicul roman, in cel mai premiat film al anului, productie care a propulsat-o in cariera. Odata cu aparitia din Lost, producatorii americani au asaltat-o cu oferte tentante.

Cariera sa actoriceasca a inceput insa, in 2004, cand a acceptat propunerea de a juca in Buds for Life. Vazand ca meseria aceasta i se potriveste ca o manusa, romanca noastra a continuat sa joace in Incubus, in Moartea domnului Lazarescu , film care a dus-o la Cannes, si alte productii de gen.

Mai nou, actrita a primit o propunere si din partea producatorilor serialului de marca Neveste disperate si este foate posibil ca telespectatorii sa o vada si in postura de sotie nemultumita.

Dar cea mai importanta realizare a Monicai este rolul din pelicula americana Living & Dying. Filmul ii mai are in distributie pe Michael Madsen (Kill Bill) si Bai Ling (Temnita rosie). Romanca va interpreta rolul unui detectiv european, trimis sa investigheze un jaf armat in Canada.

Jaful este pus la cale de banda din care fac parte si cei doi actori Michael Madsen si Bai Ling. Se pare ca filmarile au durat aproximativ o luna si s-au desfasurat in Dallas, Texas.

O noua colaborare cu Cristi Puiu
Monica Barladeanu va juca in curand si in cel mai nou film al tanarului regizor Cristi Puiu, Hrana pentru pestii mici. Bruneta va avea rolul principal si va intra in pielea unei doctorite. Pentru acest rol actrita va primi suma de 50.000 de euro. Tanara marturiseste ca pentru ea banii primiti sunt mai putin importanti.

Mi se pare vital in alegerea unui rol povestea personajului, ce-si doreste el de la viata si de la celelalte personaje si nu in ultimul rand felia de viata in care personajul e incorporat, deci naratiunea in sine. Trebuie sa ma intereseze sa traiesc o experienta in pielea personajului respectiv, sa ma tenteze sa incerc. Apoi mi se pare important cine regizeaza proiectul respectiv, cine-l produce si cine sunt actorii alesi.

Nu mi-am pus, insa, niciodata problema bugetului, iar ultimele filme de valoare care au fost facute cu bugete nesemnificative au demonstrat ca e vorba mai mult de talent si de viziune, decat de numarul de explozii pe care si le permit pe pelicula, sustinute de un buget impresionant, a spus Monica.

Performanta

Monica Barladeanu este una dintre vedetele care au reusit sa se faca remarcate peste hotare si sa beneficieze de criticile pozitive ale specialistilor americani. Si-au mai incercat si alte compatrioate ale sale norocul, dar se pare ca iubita lui Bobby Paunescu are o stea norocoasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea