Social

#suspendare cursuri #Monica Anisie # cursuri online

Monica Anisie propune suspendarea cursurilor

Ca urmare a intrarii Capitalei in scenariul rosu, Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a propus inchiderea scolilor si gradinitelor din Bucuresti, si mutarea acestora in mediul online.

 

"Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti anunta Inspectorarul Scolar al Municipiului Bucuresti cu privire la rata incidentei. Daca rata depaseste 3 la mia de locuitori, cum suntem in aceasta situatie astazi, Inspectoratul Scolar si DSP transmit catre Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta propunerea pentru suspendarea temporara a cursurilor, suspendare care va dura 14 zile si care inseamna ca elevii nu vor mai merge fizic la scoala. (...) Decizia e la CMSU.  In absenta unei hotarari din partea lor, scolile functioneaza in scenariul doi hibrid ca si pana acum”, a afirmat Monica Anisie. 

Intrebata daca se vor suspenda cursurile fata in fata in Bucuresti de marti, ministrul a raspuns:

"In conformitate cu ceea ce DSP a transmis inca de ieri - si anume rata incidentei care a depasit limita de trei la mia de locuitori, ar trebui Comitetul Municipiului Bucuresti sa decida aceasta suspendare temporara a cursurilor pentru 14 zile".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea