Social

Moldovan: Din cauza lui Craciunescu plec de la Poli

Jucatorul banatenilor a intrat in conflict cu presedintele banatenilor, fiind dispus chiar sa se retraga din activitate in cazul in care nu i se va permite sa joace in Bucuresti.

Intilnirea dintre jucatorul lui Poli Timisoara, Viorel Moldovan ( foto ), si tehnicianul Rapidului, Razvan Lucescu, alaturi de presedintele clubului, Dinu Gheorghe , a degenerat, duminica, intr-o emisiune televizata. Intentia fatisa a fostului international de a juca in Bucuresti, coroborata cu evenimentul de saptamina trecuta, l-a deranjat pe presedintele clubului banatean, Ion Craciunescu , care nu este de acord ca Moldovan sa paraseasca Timisoara. Cind discutam despre un contract, nu putem vorbi de probleme personale . Clubul nu este de acord sa il lase pe Moldovan sa plece, a spus sec fostul arbitru, ceea ce a atras revolta jucatorului. Voi veni in Bucuresti, indiferent daca va vrea domnul Craciunescu sau nu, chiar daca voi renunta la cariera de jucator. Sint mai aproape de sfirsit decit de inceput, s-a dezlantuit Viorel Moldovan, care i s-a adresat apoi personal. Din cauza dumneavoastra nu o sa mai fiu jucatorul lui Poli. Dumneavoastra aveti o mare contributie la finalul carierei mele, a conchis jucatorul, care apartine de Poli inca sase luni.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea