Social

Moldovan a marcat doua goluri in partida cu Brest

Atacantul Viorel Moldovan a marcat, miercuri, doua goluri in partida pe care echipa sa, FC Nantes, a cistigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), in fata formatiei de liga a treia Brest, in optimile de finala ale Cupei Frantei, a anuntat cotidianul "L'Equipe".

Moldovan, care a primit un cartonas galben , in minutul 23, a deschis scorul in minutul 10 si a mai inscris golul trei din penalti, in minutul 58. Atacantul roman a fost schimbat, in minutul 62, cu Pujol.

Echipa Rennes, antrenata de Ladislau Boloni, s-a calificat in sferturile de finala, dupa ce a invins, in deplasare, cu scorul de 7-6 dupa loviturile de departajare, formatia Toulouse.

Rezultate inregistrate , miercuri, in optimile de finala ale Cupei Frantei: AS Monaco - Olympique Lyon 4-1, FC Nantes - Brest (D3) 4-0, Amiens (D2) - Caen (D2) 1-0, Chateauroux (D2) - Creteil (D2) 2-0, Dijon (D3) - Reims (D3) 1-1, 4-2 la loviturile de departajare Toulouse - Rennes 1-1, 6-7 la loviturile de departajare.

Tragerea la sorti a sferturilor de finala, care se vor disputa pe 16 si 17 martie, va avea loc duminica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea